Піч для запікання картоплі

Піч для картоплі-особливості використання
Піч для картоплі дозволить приготувати ароматну, смачну картоплю в звичайній фользі без масла. Таке блюдо має не просто приємний смак і апетитний вигляд, а ще й містить мінімум холестерину і максимальну кількість корисних якостей. Переваги використання Велика частина споживачів впевнені, що картопля в мікрохвильовці виходить настільки ж корисною, смачною, як і блюдо в спеціальній печі для запікання. Але насправді це помилка. Звичайно, в умовах, коли немає часу готувати картоплю в печі для запікання, кращим варіантом є мікрохвильовка, але, якщо говорити про якість, то воно поступається продукту, який готується в печі для картоплі. Картопелька в фользі «нудиться» в печі до години. Аромати, корисні якості страви при цьому зберігаються. Тим більше, що такі печі оснащені тепловою шафою, що дозволяє зберігати картоплю в гарячому вигляді тривалий час. Промислова піч для запікання картоплі – це, можна сказати, відносно недавнє, нове обладнання, яке можна купити на ринку в Україні МассХолд. Київ, Одеса, Харків – тут можна вибрати обладнання високої якості. Щорічно воно стає все популярнішим серед сучасних закладів громадського харчування. Основні види: Виробляються електричні і не менш функціональні газові печі для картоплі. На вибір впливають переваги людей і умови експлуатації. Професійна піч для запікання має міцну, стійку конструкцію, відрізняється надійністю і простотою в застосування. Принцип роботи: Відберіть картоплю, щоб вона була приблизно однакового розміру. Бажано запікати велику картоплю; Після того, як помиєте продукт, загорніть його у фольгу; Картопля випікається на високій температурі в окремих секціях; У печі готується цей продукт до 30 хвилин. Все залежить від розмірів; Потрібно викласти продукт і відправити в тепловий шафа. Зберігати його в такому ярусі потрібно до подачі покупцеві в свіжому, гарячому вигляді; Печену картоплю розрізають на частини в ресторані, а також подають з сиром, маслом, соусами і різними начинками. Якщо купити піч для запікання картоплі, можна готувати смачний, ароматний картопля у фользі. Спеціальна конструкція дозволяє зберігати максимальну кількість корисних речовин. Можна навіть не використовувати жир і масло. Блюдо отримає неймовірний смак і дуже апетитний вигляд. Можна впевнено говорити, що якість випікається картоплі набагато вище, ніж його приготування в мікрохвильовій печі.