Апарат шокової заморозки (шокер)
-80x80.jpg)
Апарат шокової заморозки (шокер) Шокова заморозка-це сучасний і швидкий спосіб зберегти продукти свіжими. Дія такого апарату як шокер полягає в тому, що прискорюються всі три фази зниження температури – охолодження, легка заморозка і повна заморозка. Вчені довели, що якщо температура речовини знижується з 75 градусів до мінусової температури за 1,5 години, то в них зберігаються всі властивості, а шкідливі бактерії просто не встигають розмножуватися. Температура в камерах шокової заморозки може варіюватися від -10 до -400 градусів. Сама камера ізольована, внутрішня частина виконана зі сталі, зовні може бути облицьована пластиком або сталевими панелями. По периметру дверей є електропідігрів, тому двері не примерзає. Також є випарник і вентилятор, панель управління може бути сенсорною або механічною. Залежно від функціональності шокери бувають: для швидкої заморозки, для охолодження і заморозки. Обсяг камери може бути різним – це один з головних критеріїв вибору обладнання. Звертайте увагу і на ТЕХНІЧНІ характеристики: режим температур, потужність, додаткові режими і опції. Де купити апарат шокової заморозки? Якщо ви хочете купити якісне обладнання, ваші пошуки закінчені. У наших каталогах ви знайдете гідний вибір за прийнятними цінами. Зате ви можете бути впевнені в якості і довговічності запропонованої техніки, на всі моделі поширюється гарантія виробника. Сподіваємося, ви оціните переваги онлайн покупок разом з компанією Массхолд!