Апарат шокового заморожування Hendi 232187
Апарат шокового заморожування Hendi 232187
Апарат шокового заморожування HENDI 232 187 використовують для швидкого зниження температури та заморожування харчових продуктів. При різкому зниженні температури продукт не втрачає свої корисні речовини та зберігає свіжість та аромат приготовленої страви до 6 днів. При цьому продукт не втрачає у вазі, не окислюється.
Апарат шокового заморожування HENDI 232 187 розрахований на 10 хGN 1/1 або деко 600х400 мм, відстань між якими 70 мм. Продуктивність апарату:
- 25 кг продукту при +70°C охолоджує за 90 хвилин до +3°C (такий режим охолодження підходить для щойно приготованих або оброблених продуктів);
- 20 кг продукту при +70°C заморожує за 240 хвилин до температури -18°C (рекомендують такий режим зберігання свіжих продуктів).
Працює при температурі навколишнього середовища +43°C, два робочі цикли, охолодження+3 +заморозка -18 °C .
Апарат шокового заморожування HENDI 232 187 виготовлений із нержавіючої сталі. У комплекті - термощуп-автоматичний.
Технічні характеристики:
- Розміри: д/ш/в, мм : 750*740*1260
- Потужність Р, кВт : 1,49
- Напруга U, В : 220
- Вага, кг : 50
- Виробник: Hendi ( Нідерланди )