Сковорода промислова

Професійна промислова сковорода
Професійною сковородою називають невід'ємний інструмент, без якого не обійтися на виробничих кухнях. Він дозволяє поставити» на потік " процес приготування різних страв. Використовуючи професійні сковорідки, можна оперативно і економічно приготувати смачні тушковані і смажені страви. У багатьох випадках установка такого приладу-це єдиний вихід із ситуації, коли є потреба в швидкому обслуговуванні нереально більшої кількості відвідувачів. Професійна сковорода: особливості та переваги використання - безпека. Для виробництва промислової сковороди використовуються тільки якісні, міцні, довговічні матеріали. Ємність, призначена для смаження, може складатися з нержавіючої сталі, чавуну, а корпус, в свою чергу, - з харчової сталі; - рівномірний розподіл тепла. Так, як під час смаження зберігається встановлена температура, виключається пригорання продуктів; - професійні сковорідки ідеально підходять для приготування різних страв в киплячому жирі: м'ясних рулетів, котлет, риби, відбивних; - максимальна простота і, відповідно, зручність у використанні; - прийнятна ціна. Ринок пропонує сучасним споживачам потужні, більш дорогі сковорідки і бюджетні, більш дешеві варіанти такої техніки, які розраховані на приготування не такої більшої кількості страв. Сковороди промислові представлені в широкому асортименті. Це дуже важливо, щоб кожна людина могла вибрати таку установку, яка на всі 100% відповідає певним вимогам і можливостям. Купити сковороду в Україні можна всюди. Але найвигідніше, звичайно ж, замовити її в інтернет магазині МассХолд. Київ, Одеса, Харків – такий пристрій доступний у всіх містах. Унікальні характеристики: Показники потужності - від 3,9 до 12 кВт. Якщо потік клієнтів дуже великий, то більш доцільно купити високопродуктивне обладнання. Найоптимальніший обсяг ємності, призначеної для смаження – це 50 л. Вага моделей, які вважаються найбільш затребуваними, становить 112, 136,160 кг.великогабаритні установки головним чином розраховані на застосування у великих закладах громадського харчування. Професійна сковорода відрізняється універсальністю використання. Багатофункціональне обладнання дозволяє смажити, тушкувати продукти, пасерувати овочі і виконувати інші операції для того щоб приготувати ароматні, вишукані страви ще й у великій кількості.