Пн-Пт з 09:00 до 18:00,

Сб з 10:00 до 14:00, Нд-вихідний

Устаткування для SOUS VIDE

Апарат Sous Vide Hurakan HKN-SV40
16728 грн.
Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 1/1
26572 грн.
Занурювальний термостат Gemlux GL-SV800BLR
2808 грн.
Занурювальний термостат Gemlux GL-SV1200B
4271 грн.
Термостат занурювальний HURAKAN HKN-SV12
5304 грн.
Термостат AIRHOT SOUS-VIDE SV-20
6946 грн.
Термостат занурювальний SOUS VIDE FROSTY SV94
8690 грн.
Термостат занурювальний SOUS VIDE FROSTY SV120
12003 грн.
Контейнер для апарату APACH ASV2
19061 грн.
Водяна піч Sous-vide GN2/3 Hendi 225264
20351 грн.
Апарат SOUS VIDE FROSTY SV250
22930 грн.
Апарат SOUS VIDE Sirman SoftCooker SR GN 1/1 Wi-food
23157 грн.

Устаткування для SOUS VIDE

Обладнання, призначене для SOUS VIDE

Приготування страв за допомогою такого обладнання, як Sous Vide, є унікальною технологією, яка дозволяє готувати при мінімальних температурах. Продукція на всі 100% зберігає поживні та вітамінні якості, органолептичні властивості. Обладнання для SOUS VIDE підходить для обробки різних продуктів, починаючи від фруктів і овочів, закінчуючи м'ясом. Водяна піч-це теплове обладнання сучасного покоління Взагалі sous vide-це водяна піч, принцип роботи якої максимально простий. У ванночку з водою відправляється продукція у вакуумній упаковці. Вона вариться до повної готовності протягом декількох годин під дією температури – 50-65 градусів. Процес готування контролюється з легкістю-потрібно завантажити продукти в піч, підібрати відповідний режим, а далі можна займатися своїми справами. Вам взагалі не потрібно турбуватися про те, що ви переварили або пересмажили продукцію. Sous vide купити можна в інтернет магазині МассХолд, який є втіленням передових європейських технологій, а також найвищої продуктивності. Концепція меню: інновації Готування за допомогою такого обладнання м'яка і делікатна. Виходить так, що страви готуються у власному соку без жиру. Невисокі показники температури-гарантія збереження аромату страви і його справжнього смаку. Щоб ви розуміли, така їжа виходить не просто дуже смачною, а ще й по-особливому корисною. Як показують реалії, купити обладнання для sous vide прагнуть всі провідні європейські країни. Вони активно переходять на таку технологію готування. Якщо дотримуватися всіх тонкощів приготування, можна отримати новий продукт, що зберіг справжній аромат і смак від природи. Ця система надає широкий грунт для справжньої кулінарної творчості. М'ясо, яке готується у вакуумі, зберігає вагу і не втрачає своїх корисних якостей. Переваги технології су вид: - широта можливостей для творчості в кулінарії; - оптимальне рішення для більш "складних" страв; - приготування дієтичної здорової їжі; - виробництво без відходів; - відсутність втрат ваги після приготування; - можна готувати напівфабрикати тривалого зберігання. Така технологія дає чудовий результат. Традиційні продукти розкривають свій смак якось по-новому. Замовляйте якісне обладнання в Україні: Київ, Харків, Одеса.

icon_viber icon_teleg icon_email icon_callback