Термостат занурювальний SOUS VIDE FROSTY SV94
Термостат занурювальний SOUS VIDE FROSTY SV94
Термостат занурювальний SOUS VIDE FROSTY SV94 готує вакуумовані продукти за щадної температури. Така технологія дозволяє зменшити втрату ваги при тепловій обробці, при цьому підвищуючи термін зберігання.
- Налаштування часу до 99 годин.
- Оптимальний робочий об'єм – до 30 літрів.
- Захист від "сухого ходу".
- Температура +5°/+99°C (допуск ±0,1°).
Сроки придатності продуктів при приготуванні їх завдяки технології SOUS VIDE:
Риба – 4-6 днів.
Яловичина – 25-30 днів.
Телятина – 25-30 днів.
Свинина – 15-18 днів.
М'ясо птиці – 10-18 днів.
Овочі – до 45 днів.
Технічні характеристики
- Для ємності до л: до 30.
- Температура, ˚С: від +5˚ до +99˚.
- Розмір (ДхШхВ), мм: 92х161x330
- Корпус: пластик + нержавіюча сталь.
- Потужність, кВт: 1,2.
- Напруга, В: 220В.
- Виробник: FROSTY (Італія).
*Мы работаем без НДС
Нещодавно переглянуті