Салат-бар

Салат-бари: обладнання для організації харчування
У закладах громадського харчування, по-перше, в тих, які знаходяться в готелях, практикується обслуговування під назвою «шведський стіл». Відвідувачі самостійно накладають на тарілку їжу з ємностей, виставлених на вітрині. Цей вид послуг дуже популярний, так, як він зручний співробітникам і клієнтам. Шведський стіл зазвичай використовується під час банкетів, прийомів, різних презентацій. За підрахунками маркетологів, такий варіант обслуговування істотно збільшує доходи-до 40%. У деяких установах громадського харчування комбінується вільний доступ до салатів і подача гарячих страв. Щоб організувати обслуговування, не обійтися без відповідного обладнання. Важливо, щоб воно відповідало технічним вимогам, мало гарний дизайн, оскільки залучити клієнтів можна тільки поєднанням смачних салатів, холодних закусок з привабливим зовнішнім виглядом обладнання. Салат бар-це спеціальні охолоджувані вітрини-прилавки, використовувані для презентації продукції, для розміщення контейнерів з різними стравами. Такий прилад підтримує режим температури від -2 до + 10 градусів за допомогою виносних або вбудованих агрегатів. Також є регулятори, які допомагають встановити потрібну температуру. А на дисплеї зберігається необхідна інформація про режими. Крім контролю над температурою, ведеться контроль і над вологістю, для чого є особливий регулятор. Салат бар охолоджуваний: види Пристінний-встановлюється біля стіни. Він має спеціальні полиці для посуду і спецій. Острівний-розміщується в залі, щоб відвідувачі підходили з різних сторін. В наявність-бічні полиці, призначені для виробів сервірування; Пересувний. Форма: - круглий; - прямокутний; - квадратний. Такі вироби мають напрямні для забезпечення зручності сервірування тарілки гостем. В Україні розрізняють також моделі з поличками для спецій і для розміщення напоїв, посуду, додаткових продуктів. Салат бар в Києві, Харкові, Одесі представлений різними варіантами на нашому сайті. Щоб купити якісне обладнання, враховуйте такі моменти:
- Мета покупки: приготування, демонстрація продукції, обслуговування На виїзді.
- Рівень закладу: наскільки потрібна оригінальна Декоративне оздоблення;
- Місце розміщення;
- Чи потрібні додаткові функції;
- Кількість відвідувачів;
- Можливість перепрофілювання або розширення закладу в майбутньому.
Одеса, Харків-це міста, в яких ви можете вибрати настільки затребуване обладнання.