Вітрина гастрономічна підлогова

Вітрина гастрономічна підлогова Холодильна для м'яса, риби, молочних виробів Основне призначення холодильних вітрин-зберігання і демонстрація різних продуктів і готових страв, для м'яса, риби. Погодьтеся, їжа, яка красиво розставлена на полицях, виглядає куди апетитніше страв в закритих ємностях і холодильниках. За конструкцією холодильні вітрини поділяють на настільні і підлогові, відкриті і закриті, вертикальні і горизонтальні. При виборі вітрини обов'язково враховуйте умови зберігання тих чи інших продуктів: холодильні установки бувають середньотемпературними, низькотемпературними і комбінованим. У низькотемпературних агрегатах температура варіюється від -18 до 0 градусів, в середньотемпературних – від 0 до +8. Якщо ж ваш вибір припав на комбінований виріб, вам доступний діапазон від -6 до +6 градусів. Що стосується охолодження, воно може бути статичним або динамічним. Площа викладки варіюється від 50 до 150 сантиметрів. Де купити холодильну вітрину гастрономічну? На користь вітрини хочеться відзначити, що вона не тільки на 100% справляється зі своїми обов'язками, але і непогано вписується в дизайн навколишнього середовища. У нашому каталозі представлені кращі моделі від провідних виробників, вони відрізняються високою функціональністю, надійністю і продуктивністю, ви будете задоволені своїм вибором!