Пила гастрономічна

Пила гастрономічна
Гастрономічні пили істотно полегшують нарізку і оброблення м'яса, риби і напівфабрикатів, вони дуже активно використовуються на підприємствах громадського харчування і полегшують роботу кухареві. Матеріалом для виготовлення гастрономічних пив служить нержавіюча сталь і анодований алюміній, так що термін служби виробу складе не один рік. Конструкція пилки зручна в експлуатації, безпечна, надійна, користуватися нею легко і просто.
Залежно від призначення пилки ділять на стрічкові і дискові. Кожна з них використовується для свого типу сировини: за допомогою стрічкових пил розпивають охолоджене або свіже м'ясо, дисковими ж обробляють туші тварин. По конструкції виділяють настільні і підлогові вироби, природно, потужність підлогових набагато більше. У всіх гастрономічних пилок є спеціальний важіль, що дозволяє акуратно забрати продукт при розпилі. Зріз виходить гладким і рівним, без осколків кісток. Де купити гастрономічну пилу? Якщо ви вирішили придбати якісне і надійне обладнання, ми раді Вам запропонувати великий його асортимент. У нашому каталозі ви знайдете моделі різної потужності і продуктивності від добре зарекомендували себе виробників, так що ви можете бути впевнені в тому, що прослужать вони вам довго і без жодних нарікань.