Пн-Пт з 09:00 до 18:00,

Сб з 10:00 до 14:00, Нд-вихідний

Тістоділитель

Тістоділитель Hurakan HKN-SPA36
88582 грн.
Тестоокруглитель Celme PAL 300 Teflon
109133 грн.
Тестоделитель Vitella SQSA20
250147 грн.
Тестоделитель Vitella SPASA30
421760 грн.

Тістоділитель

Тістоділитель-тісто ділиться швидко і рівно

Щоб розділити тісто потрібних розмірів на порції швидко, використовується спеціальний тістоділитель. Це кухонний апарат професійного рівня. Ніякої цех з виробництва смачних хлібобулочних виробів не може без нього обійтися. Тістоділювачі забезпечують рівномірний поділ тесту на заготовки якоїсь певної маси, розміру, форми. Подібне обладнання характеризується оперативністю і на вищому рівні справляється з різними завданнями промислового виробництва. Високоякісний пристрій забезпечує раціональне, дбайливе поводження з тестом, дозволяє максимально скоротити час, необхідний на виробництво піци та інших хлібобулочних виробів. Перевага: Такі апарати в Україні використовуються і на хлібобулочних заводах, і в ресторанах, і в кафе, і в закладах фаст-фуду. Сучасні пристрої працюють безшумно і відрізняються економічністю, оскільки витрачають зовсім небагато електричної енергії. Також вони додатково комплектуються зручними панелями управління, лічильниками підрахунку зроблених заготовок. Широкий асортимент апаратів дозволяє власнику громадського харчування підібрати такий тістоділитель, який своїми габаритами відповідає вільної кухонної площі підприємства. Більш компактний апарат важить до 170 кг, а солідний агрегат має масу до 600 кг.Сучасні тістодільники характеризуються високою продуктивністю, ергономічністю. Вони виготовляють до 40 повноцінних порцій тіста за хвилину. У процесі виробництва такого обладнання використовується харчова нержавіюча сталь, екологічно чистий і нержавіючий пластик. Такі матеріали мають тривалий термін служби і прості у догляді. Важливою характеристикою, що стоїть уваги під час вибору тестоделителя, є точність ваги тестових заготовок. За способом відділення пристрої бувають: - ті, які використовують масу заготовки в якості міри; - ті, які відокремлять частини тесту, рівні за своїм обсягом. Якщо ви вирішили купити тістоделітль, то напевно розраховуєте на його певну продуктивність. Вона визначається кількістю заготовок, які відокремлюються в годину. Вагові тестоделители в більшості випадків оснащуються округлителями. Тому не просто розділяють тісто на певні порції, а ще й надають йому округлу рівну форму. Тестоделитель ціна-порадує вас своєю доступністю на нашому сайті. Вироби відрізняються компактністю, невисокою продуктивністю і підходять для невеликих закладів. Київ, Одеса, Харків – таке обладнання затребуване на всіх сучасних хлібобулочних підприємствах.

icon_viber icon_teleg icon_email icon_callback