Пн-Пт з 09:00 до 18:00,

Сб з 10:00 до 14:00, Нд-вихідний

Піч пароконвекційна (пароконвектомат)


Піч пароконвекційна (пароконвектомат)

Пароконвектомат: особливості пристрою і принцип роботи

Сучасні печі пароконвекційні є на професійній кухні самим універсальним пристосуванням. Оскільки з їх допомогою здійснюється більше половини різноманітних операцій теплової обробки всіляких продуктів харчування: гасіння, запікання, смаження, випікання, розігрів, варіння на пару. Пароконвекційна піч-це обладнання, яке зробило справжню революцію в сучасній індустрії харчування. Його функціональність обумовлюється широким розходженням режимів роботи. З метою приготування їжі застосовується конвекція, а також обробка парою. Існує і комбінований варіант, який поєднує в собі застосування гарячого повітря і пара в той же самий час. Пароконвектомати: основні режими роботи Конвекція. Теплова обробка продуктів в режимі "конвекція" здійснюється за допомогою циркуляції гарячого повітря всередині самої камери. Вона відбувається під активною дією потужного вентилятора. Оперативність нагріву відбувається завдяки тому, що циркуляція практично без перерв. Хоча під час обробки цим режимом втрачається Початкова вага продукту, цей спосіб більш економічний. Продукти не пригорають, а прожарюються рівномірно. Пароутворення. Пароконвектомати з вбудованими парогенераторами мають значні габарити, але вони найточніші. Пароконвекційна піч купити можна в інтернет магазині МассХолд, оскільки тут вона найдоступніша в ціні. Пароконвекційні печі в Україні користуються великою популярністю, оскільки такі пристрої поєднують функції пароварочного апарату і, відповідно, конвекційної печі. Режим парозволоження оптимізував роботу на кухні професійного рівня. Купити пароконекциоанные печі-продумане рішення, оскільки такі апарати, незважаючи на свій складний внутрішній устрій, досить таки прості і ефективні в експлуатації. А чи знаєте ви? Всього лише один пароконвектомат в силах замінити 40% теплового обладнання, яке знадобиться для оптимального функціонування закладу громадського харчування. Таким чином, купити пароконвектомат – це значить ефективно і активно використовувати теплове обладнання з максимальною вигодою. Один апарат дозволяє запікати, смажити, бланшувати, готувати на пару. Пристрій зберігає харчову цінність, корисність продукту. Київ, Одеса, Харків – де б ви не знаходилися, замовляйте настільки практичне і функціональне обладнання.

icon_viber icon_teleg icon_email icon_callback