Пн-Пт з 09:00 до 18:00,

Сб з 10:00 до 14:00, Нд-вихідний

Пароконвектомат (піч пароконвекційна) UNOX XEVC0711EPRM

В наличии
1
Код товару: 975967
316197 грн.
Рассрочка MassHoID

Пароконвектомат (піч пароконвекційна) UNOX XEVC0711EPRM

Електричний пароконвектомат UNOX XEVC-0711-EPRM серії CHEFTOP MIND.Maps™ призначений для приготування величезного асортименту найрізноманітніших страв, а також для випікання хлібобулочних та кондитерських виробів. Завдяки системі парозволоження та інноваційним технологіям, що забезпечують створення ідеального мікроклімату всередині робочої камери, готові страви майже не втрачають у вазі та повністю зберігають корисні властивості кожного продукту.
Унікальна сенсорна панель управління MASTER.Touch PLUS дозволяє буквально одним рухом намалювати унікальний графік теплової обробки, зберегти його в пам'яті пристрою та приготувати страву в точній відповідності до щойно створеного рецепту. Також можливе одночасне приготування різних продуктів без змішування смаку та запаху, з індивідуальними налаштуваннями температури та вологості для кожної страви.
Представлена модель поєднує в одному корпусі функції конвекційної печі, шафи для смаження, традиційної плити, варильного котла, перекидається сковороди і фритюрниці, забезпечуючи суттєву економію фінансів, електроенергії та простору на кухні. Рекомендується до застосування у ресторанах, готелях, м'ясних лавках та інших закладах.

Програмування:

  • Технологія MIND.Maps™ дозволяє одним рухом намалювати на панелі керування багатоетапний процес приготування страви
  • Технологія CHEFUNOX дозволяє вибрати режим роботи, тип та розмір продуктів та підсумковий результат готування.
  • Технологія MULTI.Time дозволяє керувати до 10 таймерами, надаючи можливість одночасного приготування різних страв.
  • Технологія MISE.EN.PLACE дозволяє синхронізувати завантаження робочої камери для завершення приготування страв на різних деках одночасно
  • Вбудована пам'ять на 256 програм
  • Збереження назви програми будь-якою мовою
  • Можливість додавання зображення для кожної програми

Технології:

  • AIR.Maxi™ - оптимальне розподілення повітря всередині печі
    • вентилятор з можливістю реверсивного обертання
    • 4 програмованих швидкості обертання вентилятора
    • 4 програмованих напівстатичних положення вентилятора
  • DRY.Maxi™ - видалення надмірної вологості для створення хрусткої скоринки та надання рум'янцю готовим стравам
    • Програмоване високопродуктивне видалення вологості з робочої камери
    • Суха конвекція з повним або частковим видаленням вологості за температури від 30 до 260 °C
  • STEAM.Maxi™ - забезпечення ідеального рівня вологості у печі
    • Теплова обробка парою при температурі від 35 до 130 °C
    • Пароконвекція: комбінація сухого та зволоженого повітря при температурі від 35 до 260 °C
  • ADAPTIVE.Cooking™ - оптимізація всіх показників у печі
    • Теплова оптимізація процесу та автоматичне налаштування параметрів випічки для досягнення відмінних результатів
    • Забезпечення однакового результату при повному та частковому завантаженні печі
    • Автоматичне коригування рівня вологості за показаннями датчика
  • MAXI.LINK™ - економія енергії, часу та простору на кухні
    • Дозволяє встановлювати печі одна на одну, надаючи можливість одночасного приготування різних страв з індивідуальними вимогами до температури, рівня вологості та часу приготування.
  • Protek.SAFE™ PLUS - якісна теплоізоляція та максимальна безпека
    • Надійна теплоізоляція забезпечує максимальну ефективність печі.
    • Охолодження зовнішніх поверхонь та скла дверцят для безпечної та комфортної роботи з обладнанням
    • Потрійне скління дверцят
    • Гальмування двигуна вентилятора при відкриванні дверцят, щоб уникнути втрат енергії
    • Потужність автоматично регулюється відповідно до поточних потреб в даний момент
  • Rotor.KLEAN™ - автоматична система миття
    • 4 автоматичні програми миття камери з миючим засобом і контролем наявності води
    • Система діагностики процесів миття
    • Вбудований резервуар для миючого засобу

Додаткові функції:

  • Відображення часу приготування, що залишився (при готуванні без використання температурного зонда)
  • Відображення встановленого та поточного часу, температури зонда та робочої камери, вологості та швидкості обертання вентилятора
  • Режим "HOLD" - підтримка готової страви у гарячому стані
  • Режим "INF" - безперервна робота печі
  • Можливість вимірювання температури у °C або °F

Особливості конструкції:

  • Легкий високоміцний корпус із сучасних матеріалів
  • Виготовлена з високоміцної нержавіючої сталі AISI 304 робоча камера із закругленими кутами гарантує ідеальну гігієнічність та забезпечує зручність миття.
  • Зовнішня світлодіодна лампа для освітлення камери
  • Паронепроникна панель управління MASTER.Touch PLUS
  • Запатентовані дверцята з петлями, що самозмазуються, з високоміцного технополімеру легко відкриваються і фіксуються в трьох положеннях - 60°, 120° і 180°
  • Контактний сенсор дверцят
  • Дверний замок із високоміцного вуглецевого волокна
  • Місткий резервуар для збирання води на дверцятах із постійним зливом, навіть коли дверцята відчинені
  • Внутрішнє скло легко відкривається для зручності миття
  • Профільовані напрямні С-подібної форми з нержавіючої сталі для легкого завантаження та вивантаження деко
  • Обмежувач температури для безпечного використання обладнання
  • Система самодіагностики проблем та несправностей
  • USB-роз'єм
  • Підключення до Інтернету через кабель та Wi-Fi

Характеристики:

Термін гарантії 12, міс
Країна виробник ІТАЛІЯ
Управління сенсорне PLUS
Кількість рівнів 7
Відстань між рівнями 67 мм
Гастроємності GN 1/1
Підключення до водопроводу є
Підключення до каналізації є
Потужність 11,7 кВт
Напруга 380 В
Вага нетто) 86 кг
Вага брутто) 101 кг
Габарити (нетто) 750x783x842 мм
Габарити (брутто) 950x860x1020 мм - палету

Режими роботи:
Конвекція за температури від 30 до 260 °C
Суха конвекція при температурі від 30 до 260 °C із технологією DRY.Maxi™ від 10 до 100%
Волога конвекція при температурі від 35 до 260 °C із технологією STEAM.Maxi™ від 10 до 20%
Пароконвекція при температурі від 35 до 260 °C із технологією STEAM.Maxi™ від 30 до 90%
Теплова обробка парою при температурі від 35 до 130 °C з технологією STEAM.Maxi™ 100%
З використанням зонда з технологією Delta T для вимірювання температури всередині продукту
З використанням зонда MULTI.Point з 4 точками для вимірювання температури всередині продукту
Попереднє нагрівання до 260 °C


*Мы работаем без НДС

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Нещодавно переглянуті
icon_viber icon_teleg icon_email icon_callback