Апарат SOUS VIDE Sirman SoftCooker SR GN 2/3 Wi-food
Апарат SOUS VIDE Sirman SoftCooker SR GN 2/3 Wi-food
Технологія Sous Vide у перекладі означає «приготування без повітря», тобто. під вакуумом, але технологія Sous Vide – це більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці та приготування при низьких температурах з наступним швидким охолодженням і регенерацією. Ця технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці та збільшення терміну зберігання.
- Машина для варіння за низької температури з термостатованим нагріванням води.
- - Корпус із нержавіючої сталі, ванна стандарту Gastronorm із нержавіючої сталі.
- - Практичні ручки для перенесення ванни.
- - Потужні нагрівальні елементи, що є броньованим резистивним кабелем, що контактують з дном ванни.
- - Електронна система управління температурою з індикацією температури та часу роботи.
- - Система управління така сама, як і на Softcooker з ΔT 0,2°C.
- - 5 програм, що зберігаються в пам'яті.
- - Вибір одиниць вимірювання температури: °C або °F.
- - Кришка ванни у серійній комплектації.
- - краном для зливу води.
Технічні характеристики
- Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 390x360x300
- Вага, кг 5.5
- Температура, 24 ÷ 99,9 °C 75,2 ÷ 199,9 °F
- Потужність, квт 2.0
- Об'єм максимальний, л 19
- Корпус нерж.
- Наявність крана для зливу є
- Кількість програм приготування 5
- Температурна система c/f°
*Мы работаем без НДС
Нещодавно переглянуті