Пн-Пт з 09:00 до 18:00,

Сб з 10:00 до 14:00, Нд-вихідний

Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 1/1

В наявності
1
Код товару: 104673
Артикул: SoftCooker S GN 1/1
26572 грн.
Рассрочка MassHoID

Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 1/1

Технологія Sous Vide у перекладі означає «приготування без повітря», тобто. під вакуумом, але технологія Sous Vide – це більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці та приготування при низьких температурах з наступним швидким охолодженням і регенерацією. Ця технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці та збільшення терміну зберігання. М'ясо є одним із найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усихання. При більш тривалому приготуванні м'яса за відносно низьких температур пастеризації у вакуумних упаковках втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни та поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів та загусників. Забезпечується дієтичне харчування за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д. При виробництві продуктів за технологією Sous Vide термін придатності у більшості з них становитиме щонайменше 5 днів, включаючи день виробництва та споживання. Однак, деякі продукти можуть зберігатися довше.

Технічні характеристики

  • Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 565x360x300
  • Вага, кг 16.00
  • Температура, ˚С від 40˚ до 115˚с крок 0,2˚с
  • Корпус нерж.
  • Кількість програм приготування 5
  • б'єм максимальний, л 22
  • Потужність, квт 1.7
  • Температурна система c/f°

*Мы работаем без НДС

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Нещодавно переглянуті
icon_viber icon_teleg icon_email icon_callback