Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 1/1
Апарат SOUS VIDE SoftCooker S GN 1/1
Технологія Sous Vide у перекладі означає «приготування без повітря», тобто. під вакуумом, але технологія Sous Vide – це більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці та приготування при низьких температурах з наступним швидким охолодженням і регенерацією. Ця технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці та збільшення терміну зберігання. М'ясо є одним із найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усихання. При більш тривалому приготуванні м'яса за відносно низьких температур пастеризації у вакуумних упаковках втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни та поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів та загусників. Забезпечується дієтичне харчування за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д. При виробництві продуктів за технологією Sous Vide термін придатності у більшості з них становитиме щонайменше 5 днів, включаючи день виробництва та споживання. Однак, деякі продукти можуть зберігатися довше.
Технічні характеристики
- Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 565x360x300
- Вага, кг 16.00
- Температура, ˚С від 40˚ до 115˚с крок 0,2˚с
- Корпус нерж.
- Кількість програм приготування 5
- б'єм максимальний, л 22
- Потужність, квт 1.7
- Температурна система c/f°