Апарат шокового заморожування FROSTY BCF20
Апарат шокового заморожування FROSTY BCF20
Шафа шокового заморожування працює в 2-х режимах:
- Швидке охолодження (від +90 до +3°С). Цей режим використовується для швидкого охолодження готових страв до +3 ° С за короткий проміжок часу. За такої інтенсивності охолодження страви зберігають всі свої смакові якості і можуть зберігатися значно довше, ніж при звичайному охолодженні.
- Швидке заморожування (від +90 ° С до -18 ° С). У камеру шафи за допомогою потужних вентиляторів подається охолоджене до -40°С повітря і температура всередині продукту швидко знижується до -18°С. Завдяки такій інтенсивній заморозці продукт замерзає дрібними кристалами льоду, внаслідок чого:
- внутрішні волокна тканин продукту не ушкоджуються;
- початкова структура продукту змінюється;
- у ньому зберігаються всі корисні мікроелементи;
- значно збільшується термін зберігання.
Завдяки використанню на професійній кухні апаратів шокового заморожування можна серйозно заощаджувати. Наприклад, у випадку із сезонними ягодами та фруктами, які використовуються для приготування десертів цілий рік. Можна в сезон зробити великий запас заморожених фруктів і весь рік не переплачувати втридорога.
У разі планування банкетів та заходів на велику кількість посадочних місць також шафа шокової заморозки прийде на допомогу. Ви зможете заздалегідь приготувати частину страв та за допомогою функції «швидке охолодження» охолодити їх до потрібної температури. Перед заходом буде достатньо поставити їх у пароконвектомат на регенерацію та страви готові до подачі на стіл!
- Корпус та внутрішня поверхня камери виконані з якісної нержавіючої сталі AISI 304 18/10.
- Корпус виконаний із закругленими кутами.
- Додаткова термоізоляція стін камери 60 мм., що дозволяє скоротити енергоспоживання на 20%.
- Ущільнювач за контуром дверей забезпечує герметичність закриття.
- Двері, що самозакриваються.
- Електронний блок керування.
- Автоматичне розморожування гарячим газом (максимальна ефективність без енерговтрат).
- Потужні вентилятори (знижують енергоспоживання під час циклу заморожування до 30%).
- Ніжки з можливістю регулювання за рівнем підлоги.
- 5 рівнів напрямних під гастроємність GN 1/1 (530х325 мм).
- Відстань між напрямними 70 мм.
- Термощуп (температурний зонд) для вимірювання температури усередині продукту.
- Продуктивність з охолодження до +3 ° С - 20 кг (максимум 90 хв).
- Продуктивність із заморожування до -18°С – 15 кг (максимум 270 хв).
Технічні характеристики
Навколишня температура, °C | +43 |
Кількість деко, шт | 5 |
Продуктивність при заморожуванні до -18 ° С, кг | 15 |
Продуктивність при охолодженні до +3°С, кг | 20 |
Розмір листа (ШхГ), см | GN 1/1 (53х32,5) |
Відстань між напрямними, см | 7 |
Матеріал виготовлення корпусу | нерж. сталь |
Потужність, кВт | 0,76 |
Напруга в мережі, | 220 |
Марка фреону | R404A |
Вид контролера | електронний |
Габарити без упаковки (ШхГхВ), см | 80х80х93 |
Гарантійний термін, міс | 12 |
Країна реєстрації торгової марки | Італія |