Коптильня Helia Smoker HELIA24
Коптильня Helia Smoker HELIA24
Є різновидом професійного обладнання, яке використовується спеціально для швидкого копчення риби, м'яса, а також інших продуктів. Конструкція такого апарату складається з металевого короба зі спеціальними ґратами та додатковим піддоном. Температурний діапазон моделі 24: max температура становить 250 °С, min температура становить 0 °С. При цьому обробка завдяки використанню апарату передбачає можливість гарячого копчення. Під час гарячого копчення продукт перебуває у середовищі гарячого диму, у результаті паралельно здійснюється і додаткова термічна обробка їжі. У стандартній комплектації: жирозбірник 30*40см, ємність для тирси, грати для форелі 30*40, грати 30*40, 1кг тирси, книга рецептів. Дана модель, коптильня 24, не просто якісно виконана та функціональна, але при цьому ще й дуже зручна в експлуатації.
Технічні характеристики
- рівнів 2
- Місткість 7 кг
- наявність жирозбірника
- електрична мережа 230 В
- потужність 1,5 кВт
- Температура 0 °С - 250 °С
- Матеріал корпусу нержавіюча сталь
- Внутрішні розміри камери 350х420х290 мм
- Габарити довжина 450 мм, глибина 450 мм, висота 350 мм.
- Вага нетто 25 кг