Котел харчовий з масляним нагрівом Ефес Еталон КПЕЕ-400М
Котел харчовий з масляним нагрівом Ефес Еталон КПЕЕ-400М Котли харчоварильні використовуються на підприємствах громадського харчування з великою відвідуваністю. З їх допомогою можна приготувати великі обсяги їжі в стислі терміни і з мінімальною участю кухаря в процесі приготування.Після запуску котла включається нагрів ТЕН-ів на повну потужність. Вони нагрівають масло до заданої температури і відключаються електронним контролером. У масляній сорочці створюється висока температура-розігрів чаші котла відбувається швидко і рівномірно по всій поверхні. Такий непрямий нагрів перешкоджає пригоранню їжі в процесі приготування і не вимагає постійного контролю за процесом варіння з боку персоналу кухні. Температура нагріву масла в сорочці пищеварочного котла може перевищувати 100 °С.тому котли з масляним нагріванням можуть використовуватися для технологічного процесу випарювання в кондитерському виробництві. Виконання корпусу пищеварочного котла» Еталон": кришка, чаша і облицювальні панелі виконані з нержавіючої сталі.
- Загальний об'єм чаші для варіння 452 л. Робочий об'єм - 400 л.
- У сорочку котла заливається 59 л масла.
- Кран для зливу вмісту вручений чаші.
- Масло заливається вручну через спеціальну трубку до рівня крана.
Електронний блок управління. Відключає ТЕН-и при досягненні заданої температури нагріву. Після того як температура впаде до нижнього заданого нагріву, терморегулятор знову включає нагрів.
Технічна характеристика:
- Тип підключення: електро
- Об'єм чаші, л 400
- Розмір чаші, мм Ø800х900 (H)
- Тип установки: підлоговий
- Нагрівання чаші: масляний
- Матеріал виготовлення корпусу: нерж. сталь
- Потужність, кВт 23
- Напруга в мережі, В: 380
- Габарити без упаковки (ШхГхВ), мм Ø1000х1300 (H)
- Гарантійний термін, міс 12
- Країна-виробник: Україна