Фритюрниці призначені для обсмажування продуктів у великій кількості олії (фритюру).
Застосовуються на підприємствах харчування (у ресторанах, кафе, закусочних, фаст-фудах).
фритюрниці виготовлені з нержавіючої сталі AISI 18/10;
максимальна робоча температура олії 190°C;
у конструкції фритюрниці передбачено запобіжний термостат;
світлові індикатори режимів роботи;
знімні ємності дозволяють легко проводити санітарно-гігієнічне очищення;
наявність "холодної зони" забезпечує більш тривале використання олії;
обладнані краном для зливу олії.
ФРИТЮРНИЦЯ ЕЛЕКТРИЧНА 2 СЕКЦІЇ з кранами
2 ванни об'єм 10+10 л.
місткість кошика 1,25 + 1,25 кг
час розігріву/приготування 18'/7'
матеріал: нерж.сталь