М'ясорубка Everest TC 8
М'ясорубка Everest TC 8
Компанія Everest (Еверест) є одним із лідерів в Італії з виробництва професійних м'ясорубок. М'ясорубка Everest TC 8 настільного типу призначена для отримання фаршу з філе. Машина ідеально підходить для невеликих підприємств, їдалень, піцерій та м'ясних магазинів.
Корпус м'ясорубки Everest TC 8 виготовлений з полірованого алюмінію. Бункер, лоток для м'яса та різальний вузол виконані з харчової нержавіючої сталі 18/8, що унеможливлює потрапляння домішок у продукти. Ножі, що самозаточуються від компанії Salvinox "Enterprise System" (шнек, ножі 1/2 унгер, звичайний ніж), грати D=6 mm(3,5) забезпечують ідеальне різання. Контакти з продуктами і змінні деталі легко розбираються для належного очищення. Практично безшумний двигун із редуктором у масляній ванні не потребує обслуговування та гарантує довгий термін служби. Машина виготовлена відповідно до міжнародних гігієнічних стандартів з використанням спеціального алюмінієвого сплаву. Контроль на кожному етапі збирання м'ясорубки Everest TC 8 гарантує найвищу якість.
Технічні характеристики:
Продуктивність, кг/година: 30
Ріжучий вузол: Enterprise
Потужність, кВт: 0,26
Напруга, В: 220
Габарити, мм: 270х270х350
Вага, кг: 10