Тестораскатка ел. PRISMAFOOD DSA 420 RP
Тестораскатка ел. PRISMAFOOD DSA 420 RP
Для формування піца-краста використовуються двовалкові тесторозгортальні машини. Такі апарати є комбінацією двох пар валків. Одна з них розкочує тестову заготовку до форми еліпса. Потім корж падає на балансир і надходить на другу пару валків, які розкочують її більш тонко до круглої форми. Можна регулювати товщину коржика і при першому, і при другому проході заготовки тестової. Основна перевага формування тесту на двовалковій тісторозкочуванні полягає в тому, що технологія розкочування тесту у взаємно перпендикулярних напрямках дозволяє отримати ніжну структуру красти.
Тестораскатки для піци фабрики Prismafood зарекомендували себе як надійні та недорогі машини, вони успішно використовуються у невеликих піцеріях.
Перевагами двовалкових тесторозкачувальних машин фахівці визначають:
- краст, виготовлений на тісторозкочуванні, в результаті виходить ніжнішим;
- за допомогою двовалкової тестороскатки можна виготовляти не лише основу для піци, але й будь-які інші вироби круглої форми з будь-якого виду тіста;
- тестораскатка передбачає холодне формування і тим самим користується популярністю у противників фази попередньої випічки.
ТЕСТОРОСКАТКА ДЛЯ ПІЦИ:
дві пари валків шириною 420 мм
габарити:550х365х680
вага заготовок 220-1400гр, піца Ø26-42см
педаль у комплекті
матеріал: нерж. сталь