М'ясорубка Everest TC 12U (220)
М'ясорубка, корпус - полірований алюміній, ножі та решітки 1/2 унгер - нерж.сталь, редуктор у малявій ванній, 220 В, продуктивність - 140 кг/год
Технічні характеристики
Висота (нетто), мм: 400
Ширина (нетто), мм: 400
Довжина (нетто), мм: 240
Вага (нетто), кг: 22
Потужність електрична, кВт: 0,75
Опис товару
Країна виробник: Італія
Опис м'ясорубки Everest TC 12U (220):
Електрична м'ясорубка Everest TC 12U (220) настільного типу ідеально підходить для подрібнення всіх видів м'яса. Компанія Everest (Еверест) є одним із лідерів в Італії з виробництва професійних м'ясорубок. Серія ТС 12 розроблена спеціально для потреб сучасних м'ясних магазинів, готелів, ресторанів та невеликих торгових точок.
Корпус м'ясорубки Everest TC 12 виготовлений з полірованого алюмінію. Бункер, лоток для м'яса та різальний вузол виконані з харчової нержавіючої сталі 18/8, що виключає потрапляння домішок у продукти. Ріжучий блок з половинним унгером (шнек, ножі 1/2 унгер, решітки R/70 та D=4,5 mm - ковкий чавун) від компанії Salvinox забезпечує ідеальне різання. Контакти з продуктами і змінні деталі легко розбираються для належного очищення. Постачається з двигуном, що вентилюється, в корпусі з нержавіючої сталі з безшумним редуктором, сталевий спіральний механізм в масляній ванні. Машина виготовлена відповідно до міжнародних гігієнічних правил та стандартів безпеки. Контроль на кожному етапі збирання м'ясорубки Everest TC 12 гарантує найвищу якість.
Технічні характеристики:
Продуктивність, кг/година: 140
Ріжучий вузол: 1/2 Unger
Потужність, кВт: 0,75
Напруга, В: 220
Габарити, мм: 240х400х400
Вага, кг: 22
Відгуків про цей товар ще не було.
