Гриль контактний HENDI 263907
Гриль контактний HENDI 263907
застосовується для швидкого приготування м'яса та риби з одночасним прожарюванням з обох боків, обсмажування сосисок для хот-догів, шаурми, приготування напівфабрикатів і т.д.
Контактні грилі забезпечують швидке та якісне обсмажування продукту з обох сторін з додаванням мінімальної кількості олії. Верхня поверхня для смаження завдяки спеціальному шарнірному кріпленню може щільно притискати продукт для швидкого прожарювання при високій температурі, так і перебувати у відкритому положенні для роботи на притискному грилі як на звичайній смаженій поверхні.
- Корпус контактного гриля HENDI 263907 виготовлений з нержавіючої сталі.
- жарочні поверхні - чавун з керамічним антипригарним покриттям (легке чищення). Розмір поверхні 47,5 х23 см.
- Два поста (2 верхні притискні жарильні поверхні і одна цільна нижня).
- Нижня поверхня для смаження 1/2 гладка + 1/2 рифлена, дві верхні притискні мають рифлену поверхню.
- Можливість фіксації верхньої поверхні смаження за допомогою спеціальної притискної пружини.
- Спеціальна дерев'яна щітка з металевим ворсом для зручного чищення поверхонь від нагару.
- Знімний лоток для збирання жиру (жирна збірка).
- Робоча температура нагріву від 50 до 300 °C.
- 2 індикатори нагрівання (по 1 на кожен пост).
- 2 окремих вимикача/вмикача зі світловим індикатором на кожну зону нагрівання.
- Гумові ніжки для встановлення на робочому столі.
Технічні характеристики
Тип підключення | електро |
Кількість постів, шт | 2 |
Термостат з регулюванням температури | є |
Температура нагрівання, °C | +50/+300 |
Матеріал виготовлення поверхні | чавун з керамічним покриттям |
Розмір поверхні (ШхГ), см | 47,5х23 |
Тип поверхні | гладка/рифлена |
Фіксація верхньої поверхні | є |
Матеріал виготовлення корпусу | нерж. сталь |
Потужність, кВт | 3,6 |
Напруга в мережі, | 220 |
Габарити без упаковки (ШхГхВ), см | 57х37х21 |
Вага без упаковки, кг | |
Гарантійний термін, міс | 12 |
Країна реєстрації торгової марки | Нідерланди |
*Мы работаем без НДС