Апарат для формування чуросу
Апарат для формування чуросу
Хрумка паличка, що має в перерізі вигляд багатокінцевої зірки. Тісто має дуже просту рецептуру. Чуррос можна посипати сіллю, цукровою пудрою або мачати в шоколад, варення, джеми. Можна начиняти різними кремами та джемами.
Переваги апарату:
- легка зміна бункерів;
- Проста зміна фільєр;
- легке очищення бункера та фільєри;
- недорога рецептура тіста (вода та борошно);
- можливість формування одночасно 3-х потоків тесту;
- Зручна обертова підставка-консоль на 360 градусів.
Технічні характеристики:
Кількість одноразового завантаження тесту, кг 5
Продуктивність, кг/хв 4
Місткість бункера, л, 3
Маса, кг, не більше 12
Габаритні розміри, мм: висота 670, ширина 170, глибина 400