Тістоміс Empero SH.04
Тістоміс Empero SH.04
Спіральний тістоміс Empero SH.04:
Тістоміс використовується для замісу дріжджового тіста пекарного та кондитерського виробництва.
Спіральна форма робочого органу робить процес замісу якіснішим і швидшим;
Максимальний обсяг інгредієнтів, що завантажуються в діжу, становить до 40% обсягу діжі;
Корпус пофарбований полімерним покриттям із високими захисними властивостями;
Деталі, що стикаються з харчовими продуктами (дежа, спіраль, кришка та тістоподільний стрижень), – виготовлені з нержавіючої сталі;
Для забезпечення безпеки робіт на кришці встановлено запобіжний вимикач;
Характеристики:
Об'єм діжі: 15л.
Максимальна вага тесту в діже: 7кг.
Фіксована робоча частина та незнімна діжа.
Кількість швидкостей: 1.
Підключення: 1,1 кВт, 380 Ст.
Спіральний місильний орган.
Верхня відкидна кришка.
Можливість замісу невеликих порцій тесту.