Тістоміс Prismafood IMR 40
Тістоміси – один із видів обладнання, що використовується на хлібопекарських підприємствах або у сфері громадського харчування для замісу тесту. Всі тістомісні машини можна поділити на тістоміси для замісу крутого тіста та тістоміси для дріжджового тіста. Основні функціональні елементи тістомісу – місильний орган, діжа та приводний механізм. Залежно від продуктивності тістоміси можуть мати різний об'єм чаші.
Ці апарати призначені для замісу різних типів тіста, найкраще підходять для приготування тіста для хліба, піци та тонких коржів.
Корпус покритий стійкою до механічних дій фарбою; частини, що перебувають у контакті з харчовими продуктами (дежа, спіраль та тістоподільний стрижень), виконані з нержавіючої сталі
Технічні характеристики PRISMAFOOD IMR 40:
розмір, мм: 480x838x770,
напруга: 220В,
потужність: 1,5 кВт/220В,
матеріал корпусу: сталь-емаль,
1-швидкість 90 об/хв,
діжа незнімна,
матеріал діжи: нержавіюча сталь,
обсяг діжі: 41л,
max. завантаження тесту - 38кг,
продуктивність: 112кг/год
одношвидкісний
вага: 130кг