Поверхня для смаження електрична Kovinastroj EZ-40L
Поверхня для смаження електрична Kovinastroj EZ-40L
Поверхня для смаження являє собою універсальне теплове обладнання для фаст-фуду, точок швидкого харчування, кафе і фуд-кортів. Застосовується для обсмажування та розігріву м'яса та риби, хот-догів, шаурми.
Гладкі смажені поверхні рекомендуються для обсмажування ніжного м'яса, птиці та морепродуктів. Плівка жиру, що утворюється на поверхні, не дає пристати ніжній скоринці обсмажуваного продукту до смаженої поверхні гриля. Придатна для приготування будь-якого сорту м'яса, риби, яєць, овочів, сиру та практично будь-яких продуктів, які можна готувати на плиті; ідеальна для тостів з начинкою, гарячих бутербродів різної товщини та розмірів. Проста в експлуатації та розміщенні. На невеликому просторі велика робоча поверхня.
Довговічність і міцність поверхні смаження забезпечується виготовленням її з нержавіючої сталі AISI 304. Проста в обігу. Оптимальне поєднання компактності та продуктивності. Залежно від операцій, що виконуються, секційно-модульне виконання серії дозволяє підбирати необхідну комплектацію. Для запобігання розбризкуванню жиру має жирозбірник і бортик по периметру.
Технічні характеристики поверхні смаження Kogast (Kovinastroj) EZ 40L:
Серія 600
система управління – механічна
регулювання температури в діапазоні від 50°C до 300°C
Потужність, кВт - 4,5
Напруга, В - 380
розміри - Ш 400 х Г 600 x 340 мм
розміри робочої поверхні – 40 х 52 см
робоча поверхня гладка, чавунна