Апарат для приготування цукрової вати Бджілка NEW
Апарат для приготування цукрової вати Бджілка NEW
Модернізована модель – основні зміни полягає у додаванні крилець та зменшенні уловлювача. Завдяки цьому цукрові нитки формуються над головкою та процес формування вати значно спрощений. Час початкового нагрівання 3-5 хвилин
Технічні характеристики:
Продуктивність, порцій/година 100
Витрата цукру на порцію, г 15-20
Час безперервної роботи, година 12
Напруга мережі змінного струму, 220 + 10%
Максимальна споживана потужність, кВт, трохи більше 1,1
Частота струму, Гц 50+ 1
Маса, кг, не більше 7
Габаритні розміри, мм:
довжина 382 ширина 382 висота 400.
*Мы работаем без НДС
Нещодавно переглянуті