Піч пароконвекційна Angelo Po FX61E3
Пароконвектомат з нерж.сталі, місткість 6*GN1/1, галогенне підсвічування камери, інтерактивний графічний дисплей (150 програм), температура +30…+300*С, ручний впуск пари, автоматична програма миття, термощуп, режим автоматичного приготування. |
Технічні характеристики
Висота (нетто), мм: | 730 |
Ширина (нетто), мм: | 874 |
Довжина (нетто), мм: | 920 |
Вага (нетто), кг: | 160 |
Потужність електрична, кВт: | 10,1 |
Опис товару
Країна виробник: Італія
Опис пароконвекційної печі Angelo Po FX61E3:
Компанія Angelo Po grandi cucuine SpA пропонує ринку найкраще інноваційне обладнання, розроблене згідно з вимогами сучасної індустрії в галузі громадського харчування. Компанія Angelo Po має виробничу програму, яка дозволяє обладнати під ключ підприємства громадського харчування будь-яких масштабів та рівнів під всесвітньо відомим брендом Angelo Po. Компанія гарантує чудовий, стильний дизайн обладнання, що випускається, а також унікальне поєднання наступних параметрів: ціна-якість, продуктивність-ціна. У процесі розробки та випробування всіх моделей обладнання беруть участь кращі шеф-кухарі Італії, цей факт є додатковою гарантією відповідності споживчих властивостей обладнання Angelo Po вимогам професіоналів, що працюють у сучасній конкурентній індустрії в галузі громадського харчування. Виробничі процеси Angelo Po сертифіковані на відповідність стандарту контролю якості ISO14000. Устаткування, яке випускається холдингом, відповідає міжнародним стандартам якості CE, CSQA, NSF, NF, UL, Ростест. Компанія Angelo Po пропонує своїм клієнтам не лише найкраще професійне кухонне обладнання, а й якісну технічну підтримку, а також послуги з проектування підприємств комунального харчування.
Пароконвекційні печі Angelo Po (Ангело По) FX61E3 використовуються в ресторанах, кафе, кондитерських, фаст-фудах, м'ясопереробках, комбінатах харчування, у пекарнях, при виїзному обслуговуванні заходів.
Пароконвекційні печі Angelo Po FX61E3 дозволяють швидко приготувати м'ясо будь-якого виду, за десять хвилин запекти рибу цілком, протушкувати або запекти овочі, зварити яйця та багато іншого.
Нижня та верхня частини камери виготовлені із нержавіючої сталі AISI 316, товщина якої становить 1,2 мм. Ніжки регулюються по висоті, виготовлені з нержавіючої сталі AISI 304. Камера широка, що дозволяє використовувати гастроємності та деко пекарські розмірами 60х40 см. Нагрівальні елементи електричні, складаються зі сплаву 800 incoloy. Газовий теплообмінник складається з комбінації сталі AISI 310S та AISI 316. Турбіна зовнішнього парогенератора та вентилятора виготовлена з нержавіючої сталі AISI316L. Місткість печі 6*GN1/1. Панель управління знаходиться у спеціальному заглибленні, забезпечуючи захист від пошкоджень. Напрямні знімні. Управління цифрове. Підсвічування камери здійснюється галогенною лампою. Контрольна панель сенсорна та захищена загартованим склом, товщина якого становить 5 мм. Направляючі для деко знімаються без спеціального інструменту. Дефлектор-розсікач розділяє зону генерації пари та нагрівальних елементів від робочої камери, повертається без використання спеціальних інструментів і забезпечує повний доступ до всіх сторін камери для зручного очищення та обслуговування. Двері працюють з проміжними фіксованими положеннями відкриття 90° і 130°. Засклення подвійне за допомогою 6 мм розжареного скла з повітряним бар'єром, завдяки чому забезпечена оптимальна теплоізоляція та безпечна робота персоналу кухні. Нова спеціальна рукоятка відкривається у двох напрямках однією рукою або ліктем. Потужна теплоізоляція здійснюється за допомогою спеціального матеріалу завтовшки 3,5 мм з додатковим повітряним бар'єром, що знижує непродуктивні втрати тепла до мінімуму. Дверні прокладки спеціальні посилені та виготовлені із силікону. Система збору конденсату запатентована, при відкриванні дверей стікання води із внутрішнього скла виключено. Апаратно-комутаційне відділення розташовується з лівого боку та надійно захищене від попадань бризок води. Потрапляння води з каналізації навіть при підключенні без розриву струменя виключено, оскільки є спеціальний сифон камери печі. Пальник працює з модулятором витрати, функціями автодіагностики, функцією наддування, автоматичного повторного включення. Для моделей з електричним нагріванням здійснюється пряме нагрівання ТЕНами.
Приготування в режимі конвекції здійснюється за температури від 30°С до 300°С. Комбінований режим приготування працює у температурному діапазоні від 30°С до 250°С при відносній вологості повітря від 0 до 90 %. Приготування в режимі пари відбувається за температури від 30°С до 125°С. функція регенерації. Функція Delta T, низькотемпературне приготування та автоматичне приготування С3. Функція копчення та пастеризації. Автоматичне ввімкнення у призначений час. Додаткова функція ручної подачі пари. Приготування за допомогою багатозонного щупа-термодатчика. Опціонально щуп-термодатчик, за допомогою якого здійснюється виготовлення продуктів у вакуумній упаковці. Є можливість одночасно використовувати 2 щупи-термодатчики. Є функція автоматичного розігріву та охолодження. Самостійний вибір одиниці відображення температури «С» або «F». Самостійний вибір часу увімкнення печі. Завантаження та оновлення даних HACCP здійснюється через USB-порт. При поломках спрацьовує сигналізація. Персоналізація CCM.
150 програм-це готові програми від італійських шеф-кухарів Angelo Po. Програми приготування з іменами, які задає користувач. Програми копчення працюють за допомогою димогенератора. Автоматичні програми миття, їх 4: миття, програма видалення накипу, укорочена та тривала програми ополіскування.
Технічні характеристики:
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
Рівні: 6 програм по 3 кроки
Місткість, мм: 6*GN1/1
Управління: цифрове
Панель управління: інтерактивна
Парозволоження: ручний впуск пари
Підсвічування камери: галогенне
Максимальна температура в робочій камері, С: +300
Потужність печі, кВт: 10,1
Напруга, В: 380
Габарити, мм: 920х874х730
Вага, кг: 160