Картоплечистка ABAT МКК-500-01
Машина картоплеочисна кухонна типу МКК-500-01 призначена для очищення картоплі та коренеплодів від шкірки на підприємствах громадського харчування.
Номінальна споживана потужність, кВт 1,1
Номінальна напруга, 400
Максимальна продуктивність, кг/год 500
Час на обробку, хв. 2
Максимальне разове завантаження, кг 27
Габаритні розміри, мм 550х760х1185
Маса, кг 75
Машина картоплеочисна МКК-500-01
Корпус машини МКК-500-01 виконаний повністю з високоякісної полірованої нержавіючої сталі – як зовні, так і всередині, що дуже важливо для виробу постійного контакту з водою. Ступінь захисту корпусу від влучення вологи відповідає стандарту IP 23. У нижній частині корпусу знаходиться потужний двигун закритого типу, розрахований на довгострокову роботу і повністю захищений від влучення вологи. Ступінь захисту двигуна від влучення вологи відповідає стандарту IP 54. Завдяки скляній кришці процес очищення завжди знаходиться під контролем і ступінь очищення коренеплодів можна легко визначити візуально. Простий та зручний механізм відкривання та фіксації кришки робить процес завантаження коренеплодів комфортним та швидким. Абразивним матеріалом покритий не тільки диск, що обертається, але і стінки робочої камери. Абразив, що використовується в конструкції картоплеочисної машини МКК-500-01, не розмокає і прослужить Вам цілий рік навіть при інтенсивній експлуатації виробу 7 днів на тиждень. Для кращого перемішування та промивання коренеплоди безперервно поливаються водою через розбризкувач.
Увімкнення машини здійснюється шляхом повороту таймера. Вивантаження продукту здійснюється під впливом відцентрової сили. Шкірка та вода видаляються через отвір на дні станини по зливному шлангу та потрапляють у мезгозбірник. Вода видаляється через зливний отвір на дні піддону, а шкірка залишається в самому мезгозбірнику, не засмічуючи каналізацію. Підставка та мезгозбірник картоплеочисної машини МКК-500-01 також повністю виконані з полірованої нержавіючої сталі.
Жодних спеціальних навичок для роботи з картоплеочисною машиною МКК-500-01 не потрібно. Вам лише потрібно завантажити коренеплоди в робочу камеру, щільно закрити кришку, відкрити кран подачі води, що вже входить в комплект поставки, і встановити час обробки. Після закінчення обробки необхідно закрити кран подачі води та відкрити кришку. При відкритті кришки безконтактний датчик блокує роботу електродвигуна. При закритті кришки робота поновлюється. Відкрийте розвантажувальний люк і поверніть ручку таймера - бульби самі скотяться в ємність.
Завдяки трамплінам на абразивному диску та стінках робочої камери Ви зможете очистити від шкірки не лише картоплю, а й моркву, буряк, цибулю та інші коренеплоди. Процес їхньої обробки нічим не відрізняється від стандартного процесу очищення картоплі.