Апарат шокового заморожування ABAT ШОК-6-1/1
Апарат шокового заморожування ABAT ШОК-6-1/1
Головна відмінність технології шокового заморожування від існуючих методів охолодження та заморожування продуктів - це висока швидкість охолодження, що дозволяє уникнути розмноження бактерій та постійний контроль температури. При цьому значно знижуються втрати маси продукту, що утворюються в результаті випаровування рідини (усушки продукту), характерні стандартних методів охолодження. Зберігаються вітаміни та поживні речовини, харчова цінність та смакові якості.
Експлуатація шафи допускається за температури навколишнього повітря до +42 °С і відносної вологості від 40 до 70%. Регульовані по висоті ніжки. 6 рівнів універсальних напрямних для GN 1/1 або деко 600х400 мм.
Технічні характеристики
Споживання е/енергії за добу, кВт/год, трохи більше 1,8
Номінальна напруга, 230
Корисний об'єм камери, м3 0,22
Температура повітря корисного об'єму, °С, не вище від +90 до -25
Температура охолодження продукту, °С від +90 до +3
Час для охолодження, хв 90
Температура заморожування продукту, °С від +90 до -18
Час для заморожування, хв 240
Номер холодоагенту R404A
Загальна маса холодоагенту, кг 1,5
Кількість полиць у камері, шт. 6
Типорозмір використовуваних гастроємностей / деко GN 1/1 або 600х400 мм
Маса продукту для охолодження, кг 30
Маса продукту для заморожування, кг 18
Габаритні розміри, мм 800х890х1325
Маса, кг 150