Пн-Пт з 09:00 до 18:00,

Сб з 10:00 до 14:00, Нд-вихідний

Апарат шокового заморожування ABAT ШОК-20-1/1

Нет в наличии
0
Код товару: 104244
Артикул: ШОК-20-1/1
183851 грн.

Апарат шокового заморожування ШОК-20-1/1 призначений для швидкого охолодження, заморожування та подальшого зберігання різноманітних харчових продуктів на підприємствах громадського харчування та торгівлі.
Споживання е/енергії за добу, кВт/год не більше 2,5
Номінальна напруга, 230
Корисний об'єм камери, м3 0,8
Температура повітря корисного об'єму, °С, не вище від +50 до -30
Температура охолодження продукту, °С від +50 до +3
Час для охолодження, хв 90
Температура заморожування продукту, °С від +50 до -18
Час для заморожування, хв 240
Номер холодоагенту R404A
Загальна маса холодоагенту, кг 2,2
Кількість полиць у камері, шт. 20
Типорозмір використовуваних гастроємностей / деко 2хGN 1/1 або 600х800 мм або 2х600х400 мм
Маса продукту для охолодження, кг 80
Маса продукту для заморожування, кг 40
Габаритні розміри, мм 850х890х2200
Маса, кг 240
ШОК-20-1/1
Головна відмінність технології шокового заморожування від існуючих методів охолодження та заморожування продуктів - це висока швидкість охолодження, що дозволяє уникнути розмноження бактерій та постійний контроль температури. При цьому значно знижуються втрати маси продукту, що утворюються в результаті випаровування рідини (усушки продукту), характерні стандартних методів охолодження. Зберігаються вітаміни та поживні речовини, харчова цінність та смакові якості.
Експлуатація шафи допускається при температурі навколишнього повітря +42°С і відносній вологості від 40 до 70%. Регульовані по висоті ніжки. Регульовані по висоті ніжки. 20 рівнів універсальних напрямних для GN 1/1 або дека 600х800 мм (або двох дек 600х400 мм).

*Мы работаем без НДС

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
icon_viber icon_teleg icon_email icon_callback