Гриль контактний Gastrorag NPL-EGD20E
Гриль контактний Gastrorag NPL-EGD20E
Використовують у фаст-фудах та інших точках вуличної торгівлі для швидкої обсмажування шаурми, ход-догів, бутербродів, овочів-гриль, м'ясних та рибних стейків. Гриль-тостер надає їм апетитного і привабливого вигляду за рахунок піджаристих смужок, до того ж час на приготування страв на 20-30% менше ніж на звичайних грилях і поверхнях для смаження, що є пріоритетним у виборі даного грилю. Головна перевага контактних грилів – страви готуються швидко та без жиру. Притискний гриль за рахунок потужних нагрівальних елементів зверху та знизу за пару-трійку хвилин підсмажить рум'яні стейки з м'яса та риби, і тому він незамінний у невеликих кафе та ресторанах, де площа кухні не дозволяє встановити професійні габаритні плити, але треба швидко обслужити гостей. Комплектується скребком для легкого очищення Підключається дана модель до звичайної електромережі з напругою 220 В. Контактний гриль NPL-EGD20E дуже компактний і займає мало місця на прилавку в точках фаст-фуду та на професійних кухнях кафе та ресторанів.
Технічні характеристики
Нижня поверхня: рифлена.
Верхня поверхня: рифлена.
Кількість зон нагріву: 2.
Розмір (ДхШхВ), мм: 570х362х210.
Розмір верхньої робочої поверхні, мм: 215х220х20
Матеріал поверхні: чавун.
Матеріал: нержавіюча сталь.
Робоча температура, °З: 0...+300.
Тип підключення: електро.
Напруга, В: 220.
Потужність, кВт: 3,6.