Поверхня для смаження GASTRORAG GH-EG-820-2
Поверхня для смаження GASTRORAG GH-EG-820-2
Призначена для смаження м'яса, риби (відбивних, ромштексів, котлет, смаженого рибного філе тощо) та овочів. Приготування страви відбувається шляхом безпосереднього контакту страви зі жарильною поверхнею.Гаряча поверхня GH-VEG-836 комбінована: одна половина гладка, інша рифлена з 2 зонами нагріву, температура яких регулюється незалежними термостатами. . Гладка поверхня добре зарекомендувала себе при обсмажуванні риби, морепродуктів і птиці, а рифлена більше підходить для приготування м'яса. По периметру вона має борти для запобігання розбризкуванню жиру і жирозбірника. Робоча поверхня прогрівається повністю рівномірно, що дозволяє уникнути пригорання та гарантує відмінні смакові якості страв. Рівномірному обсмаженню без пригоряння сприяє і комбінована структура робочої поверхні.
Технічні характеристики
Кількість зон нагріву | 2 |
Підключення | 220 В |
Температурний режим | від 0 до 300 °С |
Структура поверхні смаження | комбінована |
Матеріал поверхні | сталь |
Потужність | 4.4 кВт |
Ширина | 730 мм |
Глибина | 510 мм |
Висота | 230 мм |
Вага (без упакування) | 28 кг |
Країна виробник | Китай |
Відгуків про цей товар ще не було.
