Вугільна піч зі стендом Hosp P3
Вугільна піч зі стендом Hosp P3
Пекти використовується і високо оцінена як у вимогливому сегменті HORECA, так і в стейк-хаусах, брассерах, тапас-барах, бістро-кафе, ресторанах традиційної та високої кухні. Оптимальний режим приготування будь-яких продуктів: висока робоча температура в камері дозволяє швидко гасити і смажити, уникаючи переварювання продукту. Унікальний смак продуктів: неповторний, благородний смак, який набувають продукти, виготовлені на деревному вугіллі; виняткові текстури та соковитість страв. Швидкість: час приготування на 35% менше, ніж на відкритому грилі. Два в одному: піч та гриль в одному виробі. Економія вугілля: на 40% менше, ніж у відкритому грилі. Менше відкритого вогню: що запобігає висиханню або згорянню продукту, що готується. Високий рівень безпеки: немає постійного прямого контакту кухаря з вогнем. Високий рівень санітарії: зола збирається у зольний ящик, розташований у закритій нижній шафі. Завдяки високим температурам, час приготування страв у печах дуже мало.
Технічні характеристики
виробник Hosp
країна Україна
облицювання та підставка – нержавіюча сталь
гратчастий піддон для вугілля
висувний піддон для збирання золи
регулювання піддуву та витяжки продуктів згоряння
наявність іскрогасника
6 рівнів напрямних для грат
2 грати Ст3, розміром 740х700
індикатор температури 600°С
дверцята
Нижня полиця
регульовані опори
габаритні розміри 900х800х1400