Спіральний тістоміс GGF IM 33
Спіральний тістоміс GGF IM 33
Устаткування італійського виробництва. На будь-якій кухні ресторану, піцерії, закладів кондитерської хлібобулочної випічки кухарі використовують агрегат для замісу листкового, крутого, дріжджового тіста. Продуктивність кухонного апарату складає 100 кг на годину. Вихід тесту 25 кг при ємності робочого резервуару 33 літри. Машина оснащена аварійним вимикачем, розташованим на головній панелі. Кнопка служить блокувальником обертання спіралі та діжі. Для початку роботи агрегату слід повернути аварійну кнопку і натиснути пуск. На панелі керування є таймер.
Технічні характеристики
Виробник: GGF (Італія)
- Завантаження діжі, кг: 25
- Об'єм діжі, л: 33
- Дежа знімна: ні
- Голова тістомісу: стаціонарна
- Потужність, кВт: 2
- Габаритні розміри, д/ш/в, мм: 440/830/720
- Вага, кг: 104
- Напруга, В: 220/380