Термопроцесор із гастроємністю та кришкою для Sous Vide Sirman
Термопроцесор із гастроємністю та кришкою для Sous Vide Sirman
Назва Sous Vide (вимовляється Су Вид) французького походження і буквально означає "у вакуумі". Sous Vide є технікою приготування їжі, в якій головна умова – це ретельний контроль над температурним режимом. Цей метод називають також "низькотемпературним приготуванням", тому що їжа готується при температурі, яку зазвичай мають страви при подачі до столу.
Технічні характеристики
- Габаритні розміри – 530*325*200 мм
- Структура із нержавіючої сталі
- Гастроємність GN 1/1 гол 200
- Кришка з вирізом під SoftCooker
- Об'єм 28 л
*Мы работаем без НДС
Нещодавно переглянуті