Апарат SOUS VIDE Sirman SoftCooker S GN 2/3
Апарат SOUS VIDE Sirman SoftCooker S GN 2/3
Технологія Sous Vide у перекладі означає «приготування без повітря», тобто. під вакуумом, але технологія Sous Vide – це щось більше, це поєднання приготування у вакуумному пакуванні та приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням та регенерацією. Ця технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці та збільшення терміну зберігання. М'ясо є одним із найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усихання. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації у вакуумних упаковках втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни та поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів та загусників. Забезпечується дієтичне харчування за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д. При виробництві продуктів за технологією Sous Vide термін придатності у більшості з них становитиме щонайменше 5 днів, включаючи день виробництва та споживання. Однак, деякі продукти можуть зберігатися довше.
Технічні характеристики
- Габаритні розміри – 390*360*300 мм
- Робоча температура від 40С до 115С
- Інноваційна система підтримки температури з високою точністю +/- 0,03С
- Корпус виконаний із спеціальної нержавіючої сталі IP X3
- Спеціальна плексигласова термостійка кришка
- Ємність GN 2/3 (200)
- Об'єм (max), л – 14
- Потужність, кВт – 1,15
- Напруга, В – 220
- Вага, кг – 5