Поверхня-гриль Hendi Blue line 203170
Поверхня-гриль Hendi Blue line 203170
Використовується на підприємствах громадського харчування для приготування риби, стейків, а також для інших страв, яким необхідний безпосередній контакт з поверхнею, що гріє. Температура поверхні плавно регулюється до 300°. Для зручності в роботі передбачено піддон для збирання жиру та залишків від смаження, антиковзні ніжки, бортик.
Технічні характеристики
- Тип поверхні: рифлена.
- Матеріал: нержавіюча сталь.
- Матеріал поверхні: спеціальне загартоване залізо (9мм).
- Бортик.
- Піддон для збирання жиру та залишків.
- Розмір поверхні 518×328 мм.
- Плавне регулювання температури до 300 °C.
- Захист від перегріву.
- Придатна для постійної роботи.
- Вмикач з індикатором.
- Установка на антиковзких ніжках.
- Габарити 550x380x240 мм
- Підключення 220В/2400 Вт
*Мы работаем без НДС
Нещодавно переглянуті