Поверхня для смаження Abat АКО-40Н з модулем МН-02
Поверхня для смаження Abat АКО-40Н з модулем МН-02
Поверхня для смаження Abat АКО-40Н використовується на підприємствах громадського харчування для приготування риби, стейків, а також для інших страв, яким необхідний безпосередній контакт з поверхнею, що гріє. - З рифленою. Температура гарячої поверхні апарату контактної обробки Abat АКО-40Н плавно регулюється в діапазоні від 65 до 270 ° С. На лицьовій панелі апарата контактної обробки Abat АКО-40Н розташований лоток для збирання олії. Поверхню для смаження можна встановити на нижній модуль Abat МН-02 або стіл. Ніжки апарата контактної обробки Abat АКО-40Н регулюються по висоті. Модуль має відкриту з лицьового боку нижню полицю та направляючі для гастроємності розміром GN1/1. Ніжки регулюються по висоті.
Технічні характеристики
- Габарити: 400х760х470 мм.
- Поверхня: 1/2 ребриста, 1/2 гладка.
- Площа поверхні смаження: 0,22 м²
- Робоча температура на поверхні конфорки: 270 °С
- Час розігріву до максимальної температури конфорки: 25 хв.
- Потужність: 4,5 кВт
- Напруга: 380/220 В