Тестораскатка для піци FROSTY RM45TA
Тестораскатка для піци FROSTY RM45TA
Для формування піца-красту використовуються двовалкові тесторозгортальні машини. Такі апарати є комбінацією двох пар валків. Одна з них розкочує тестову заготовку до форми еліпса. Потім корж падає на балансир і надходить на другу пару валків, які розкочують її більш тонко до круглої форми. Можна регулювати товщину коржика і при першому, і при другому проході заготовки тестової. Основна перевага формування тесту на двовалковій тісторозкочуванні полягає в тому, що технологія розкочування тіста у взаємно перпендикулярних напрямках дозволяє отримати ніжну структуру красти. Тестораскатки для піци фабрики Prismafood зарекомендували себе як надійні та недорогі машини, вони успішно використовуються у невеликих піцеріях. Перевагами двовалкових тесторозкачувальних машин фахівці визначають: краст, виготовлений на тісторозкочуванні, в результаті виходить ніжнішим; за допомогою двовалкової тестороскатки можна виготовляти не тільки основу для піци, а й будь-які інші вироби круглої форми з будь-якого виду тіста; тестораскатка передбачає холодне формування і тим самим користується популярністю у противників фази попередньої випічки.
Технічні характеристики
Довжина валків, см 45
Кількість валків: 2 пари
Потужність, кВт 0.37
Ножна педаль у комплекті
Призначена для піци
Розлучення валків, мм від 1 до 12
Тип підключення 220в
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 590x550x670
Маса шматка тіста, що розкочується, г 210-700
Діаметр піци, см 30-43