Поверхня для смаження Kogast EZT47PJ
Поверхня для смаження Kogast EZT47PJ
Поверхня для смаження Kogast EZT47PJ на відкритій базі з гладкою поверхнею використовується для обсмажування порційних напівфабрикатів, виробів із тіста (млинців, оладок) та смаження яєць. Сталева робоча поверхня розміром 390х520 мм нагрівається до необхідної температури в межах 50-300°C завдяки ступінчастому регулятору. Кромка поверхні смаження і збірники для стікання жиру виконані з нержавіючої сталі AiSi 304. Термічні запобіжники запобігають перегріву поверхні смаження. Нагрівають робочу поверхню електричні нагрівачі, розташовані під робочою плитою. Каркас смаженої поверхні, як і відкрита база, виконані з нержавіючої сталі AiSi 304, стійкої до зовнішніх хімічних впливів.
Технічні характеристики
Виробник: | Kogast |
Країна виробник : | СЛОВЕНИЯ |
Потужність електрична, кВт: | 6 |
Підключення до електромережі: | 380В |
Довжина (нетто), мм: | 400 |
Ширина (нетто), мм: | 700 |
Висота (нетто), мм: | 900 |
Вага (нетто), кг: | 58 |