М'ясорубка-терка FIMAR AB22/AE 3ph
М'ясорубка-терка FIMAR AB22/AE 3ph
М'якорубка-терка FIMAR AB22/AE 3ph з професійними робочими характеристиками використовуються в сторінках, готелях, невеликих підприємствах, харчування і мішок де потрібно отримати велику кількість перемолотого продукту. Професійні м'ясорубки FIMAR з високими експлуатаційними характеристиками серій 8,12 та 22 призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш у ресторанах, їдальнях, м'ясних магазинах з широким вибором м'ясних продуктів. Всі елементи м'ясорубок виготовлені з нержавіючої сталі. М'ясорубки прості в експлуатації та управлінні. Міцні та надійні, легко розбираються, що значно полегшує чищення та обслуговування. Займають мінімум місця. В комплект входить решітка з нержавіючої сталі Ø 6 мм і нож, що самозаточується з нержавіючої сталі. Бункер виготовлений із нержавіючої сталі, корпус - алюміній. Ніж, що самозаточується з нержавіючої сталі. корпус - полірований алюміній, зубчастий редуктор у масляній ванні, бункер та ріжучий вузол - нерж.сталь.
Технічні характеристики
Матеріал корпусу метал (алюміній/нержавіюча сталь)
Потужність, квт 1.1
Напруга, 380
Продуктивність, кг/год 300
Реверс немає
Функція терки є
Система ножів enterprise (1ніж+1решітка)
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 630x350x480
Вага, кг 27.00
Діаметр отвору для подачі м'яса, мм 56
Продуктивність терки, кг/година 40
Вхідний отвір терки, мм 140х75