Тістоміс спіральний Rauder LT-30
Тістоміс спіральний Rauder LT-30
Тістомісильні машини – це професійне обладнання, яке широко використовується у хлібобулочній промисловості, на підприємствах з виготовлення хліба, у піцеріях, кондитерських та міні-пекарнях. Вони забезпечують як рівномірне змішування інгредієнтів, а й правильну обробку тесту освіти потрібної структури суміші.
Корпус тістомісу сталь-емаль, частини, що знаходяться в контакті з харчовими продуктами (дежа, спіраль), виконані з нержавіючої сталі. Основні функціональні елементи тістомісу – місильний орган, діжа та приводний механізм.
На кришці діжі є запобіжний мікровимикач. Панель керування – електромеханічна.
Цей тестомес - оптимальне рішення для використання на малому виробництві: у невеликій піцерії чи кафе.
Особливості :
- особливість конструкції - незнімна дежа
- матеріал корпусу - сталь-емаль
- місильний орган - спіраль
Технічні характеристики
одношвидкісний
дежа незнімна, нерж.сталь - 30 л.
max. завантаження тісто – 21 кг.
швидкість обертання р.о.250 об/хв.,
швидкість обертання чаші 25 об/хв
реверс, таймер, аварійний вимикач
корпус: сталь-емаль
потужність: 1,5 кВт/220В
розм. 750x440x860
Вага: 130кг