Шприц ковбасний ручний Rauder LH-5 (5 літрів)
Шприц ковбасний ручний Rauder LH-5
Механічний (ручний) горизонтальний ковбасний шприц LH-5 призначений для набивання ковбасних оболонок м'ясним фаршем. Принцип роботи шприца ковбасного досить простий: в циліндр апарату поміщається заздалегідь підготовлений фарш, за допомогою механічних обертальних рухів спеціальний поршень проштовхує продукт до лійки (насадки), на яку надіта оболонка.
Технічні характеристики
горизонтальний
циліндр нерж.сталь, об'єм - 5 л
поршень із клапаном для повітря
4 нерж.насадки Ø 16, 22, 32, 38 мм x 180 мм
дві швидкості: повільна та швидка
корпус - нержавіюча сталь
розм. 540x190x160
Вага: 14,5 кг