Шприц ковбасний ручний Rauder LV-5 (5 літрів)
Шприц ковбасний ручний Rauder LV-5
Механічний (ручний) вертикальний ковбасний шприц Rauder LV-5 призначений для набивання ковбасних оболонок м'ясним фаршем. Принцип роботи шприца ковбасного досить простий: в циліндр апарату міститься заздалегідь підготовлений фарш, за допомогою механічних обертальних рухів спеціальний поршень проштовхує продукт до лійки (насадки), на яку надята оболонка.
Технічні характеристики:
- вертикальний
- циліндр нерж.сталь, об'єм - 5 л
- поршень із клапаном для повітря
- 4 нерж.насадки Ø 16, 22, 32, 38 мм x 180 мм
- дві швидкості: повільна та швидка
- корпус - нержавіюча сталь
- розм. 300x300x650
- Вага: 15,0 кг
*Мы работаем без НДС