Шприц ковбасний ручний Rauder LV-10 (10 літрів)
Шприц ковбасний ручний Rauder LV-10
Механічний (ручний) вертикальний ковбасний шприц Rauder LV-10 призначений для набивання ковбасних оболонок м'ясним фаршем. Принцип роботи шприца ковбасного досить простий: в циліндр апарату поміщається заздалегідь підготовлений фарш, за допомогою механічних обертальних рухів спеціальний поршень проштовхує продукт до вирви (насадки), на яку надіта оболонка.
Технічні характеристики:
- вертикальний
- циліндр нерж.сталь, об'єм - 10 л
- поршень із клапаном для повітря
- 4 нерж.насадки Ø 16, 22, 32, 38 мм x 180 мм
- дві швидкості: повільна та швидка
- корпус - нержавіюча сталь
- розм. 400x330x620
- Вага: 22,0 кг
*Мы работаем без НДС