Котел травний Арте-Н КПЕ-60 Оптима
Котел травний Арте-Н КПЕ-60 Оптима
Котел травний використовується для приготування перших і других страв, варіння сиропів, киселів, компотів, а також для будь-якої термічної обробки продукту. Звичайно, ці ж кулінарні операції можна виконувати і в наплитному посуді, але повільніше і з великими витратами енергії. Компанія «Арте-Н» випускає великий асортимент травних котлів.
- кип'ятіння великих обсягів води, варіння будь-яких перших та третіх страв;
- Приготування м'ясних, рибних, овочевих гарнірів;
- варіння сиропів, зефірних мас, джемів, желе;
- термообробка морської капусти та м'ясних відходів (застосовується при надходженні м'яса на продуктові ринки);
- варіння великих шматків м'яса: конини, яловичини, свинини (застосовується у переробних галузях).
Технічні характеристики
- Об'єм 60 л
- Габарити 720х620х850 мм
- Час розігріву до 95 ° С - 50 хв.
- Варильна посудина та кришка виконані з нержавіючої сталі.
- Облицювання та каркас з оцинкованої сталі з полімерним (порошковим) покриттям.
- Потужність 7,9 кВт
- Напруга 380 В