Поверхня для смаження Silver CM 2156
Поверхня для смаження Silver CM 2156
Призначення поверхні – смаження м'ясних, рибних та овочевих страв. Це обладнання застосовується в ресторанах зі східною та західною кухнею, ресторанах швидкого обслуговування, кафе та барах. Поверхні для смаження - відмінна альтернатива кухонним сковородам. Плюсом поверхні смаження є ще те, що Ви зможете використовувати будь-яку відповідну робочу поверхню для розміщення обладнання. Також настільну поверхню для смаження легко переносити і монтувати.Гаряча поверхня гладка Silver 2156 електрична з гладкою робочою поверхнею з нержавіючої сталі. Габаритні розміри 710х540х250 мм. Оснащена індикатором набору виставленої температури. Температура регулюється від 50 до 250 °C. Бортик з боків, який запобігає розбризкуванню жиру. Поверхня обладнана знімним піддоном для відходів.
Технічні характеристики
- Габаритні розміри ДхШхВ, мм 710х540х250
- Діапазон температур, 50...+250
- Тип підключення Електро
- Особливості: 2 зони нагріву
- Матеріал корпусу нержавіюча сталь
- Матеріал поверхні Нержавіюча сталь
- Тип поверхні Гладка
- Напруга, 220
- Потужність, кВт 4,0
- Вага, кг 17,7