Котел травний Abat КПЕМ-60-ОМР
Котел травний Abat КПЕМ-60-ОМР
Котел травний Abat КПЕМ-60-ОМР, виробництва Чувашторгтехніка (Росія), призначений для приготування бульйонів, перших, других і третіх страв. Використовується на підприємствах комунального харчування самостійно чи складі технологічних ліній.
Дана модель травного котла забезпечена функціями автоматичного перемішування харчової маси та перекидання ємності наприкінці робочого циклу. Дозволяється монтаж травного котла в технологічну кухонну лінію або самостійна, незалежна від іншого обладнання установка.
Травний котел Abat КПЕМ-60-ОМР складається з корпусу, варильного котла з сорочкою та кришкою, стійки контрольно-заливальної арматури, блоку управління, механізму повороту та опори. Принцип роботи травного котла цієї моделі досить простий. Він заснований на обігріві вмісту парою, яка утворюється у водяній сорочці. Такий спосіб унеможливлює пригорання інгредієнтів страви.
У ході роботи кухар може активувати функцію перемішування, так і відключити її. Змішування сприяє кращому розподілу інгредієнтів та отримання однорідної маси. Швидкість обертання міксера можна регулювати. Додатковою перевагою є функція реверсу. Кришка травного котла Abat КПЕМ-60-ОМР відкидається, вона оснащена фіксатором.
Натуральний смак та харчові властивості страв зберігаються за рахунок того, що при обробці їжа піддається непрямому обігріву - тобто конструкція котла передбачає подвійні стінки, між якими знаходиться рідина, яка виконує роль теплоносія, під впливом цього тепла і відбувається приготування продуктів;
Злив готової страви здійснюється шляхом перевертання варильного котла. Травний котел комплектується бетонною в підлогу монтажною підставкою. Усі поверхні котла Abat КПЕМ-60-ОМР виготовлені із нержавіючої сталі AISI 321. Котел надійний у роботі. Він забезпечує відмінний результат приготування страв та напоїв.
ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ КОТЛА КПЕМ-60-ОМР:
- суцільнотягнута (без зварних швів) варильна посудина з аустенітної нержавіючої сталі марки AISI 304;
- на запит можливе виготовлення варильного посуду з кислотостійкої нержавіючої сталі марки AISI 316;
- корпус із аустенітної нержавіючої сталі AISI 304;
- об'єм варильного посуду 60 л;
- перекидання за допомогою ручного приводу;
- аналогова панель керування;
- Температура приготування продукту до +100 С;
- кран затоки води у варильний посуд;
- відкидна кришка фіксується у верхньому положенні;
- Легкознімний міксер.
- жорстка конструкція – товщина ребер 3 мм;
- нижній привід;
- плавне регулювання швидкості обертання від 0 до 120 об/хв;
- Реверс.
Технічні характеристики
Об `єм: | 60 л |
Діаметр котла: | 425 мм |
Тип перекидання: | ручне |
Міксер: | є |
Час розігріву до 95 °C | 40 хв. |
Кількість блоків ТЕНів: | 1 |
Розподіл потужності за режимами: | 3/6/9 кВт |
Швидкість обертання міксера: | від 15 до 120 об/хв. |
Робочий тиск пари в пароводяній сорочці: | від 50 до 500 КПа |
Габаритні розміри: | 1165х860х1040 мм |
Номінальна споживана потужність: | 10,2 кВт |
Номінальна напруга: | 380/220 В |
Маса: | 131 кг |