Котел травний з пароводяним нагріванням Ефес КЕ-300 Еталон
Котел травний з пароводяним нагріванням Ефес КЕ-300 Еталон
Харчові котли використовуються для приготування найрізноманітніших страв. Різні каші, супи, варені овочі, компоти, морси - ось неповний перелік варіантів застосування функцій травного котла. Також казани використовуються для кип'ятіння води в значному обсязі.
Нагрів ємності котла здійснюється опосередковано, за допомогою передачі тепла через пароводяну сорочку, що використовує електричний (ТЕНи) нагрівання. Таким чином нержавіюча ємність котла, в якій йде приготування того чи іншого продукту, отримує температуру не більше 110С (температура перегрітої пари при тиску 0,005 МПа), тому пригорання продуктів виключено, для наплитного посуду, наприклад, ця температура становить близько 400С. Крім того, колба самого котла травного утеплена, тому тепловтрати при нагріванні значно менше, ніж на відкритому вогні або електричній конфорці в наплитному посуді, звідси і значна економія на енергоресурсах. До того ж, як наслідок, у зовнішнє середовище віддається менше тепла і в приміщення дотримується здоровіший мікроклімат і температурний режим для обслуговуючого персоналу.
стільниця, посуд - нержавіюча сталь. - Облицювання - нержавіюча сталь. - Задня панель – оцинкована сталь.
Технічні характеристики
- Вага: 235 кг.
- Корисний об'єм: 300 л.
- Повний об'єм: 325 л.
- Час розігріву до 100 градусів. Цельсія: 60 хв.
- Тепловтрати судини при кипінні: 0,34 кВт/год.
- Напруга живлення: 380 Вт.
- Потужність: 30 кВт.
- Габарити: 1550х800х850